Menu Sluiten

As Built Plannen Gebouwen

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Als het bestaat, kunnen we het meten

Geografische data vormt een belangrijk element in onze moderne samenleving. Wij ondersteunen onze klanten bij het inwinnen, analyseren, inspecteren en visualiseren van dergelijke data.

Kwaliteit maakt deel uit van ons DNA

Onze focus is gericht op het bereiken van excellente resultaten in alles wat we doen. Voortdurend op zoek naar creatieve, innovatieve en efficiënte manieren om onze expertise in alle aspecten van ons werk toe te passen. GlobeZenit is ISO 9001:2005 en VCA*:2017/6.0 gecertificeerd.

Onze services:

Landmeetkunde
Mapping
Scanning & Modellering
Inspecties
Geo ICT

MOVING ON in een steeds veranderende wereld

Wij omarmen verandering, flexibiliteit en aanpassing aan een snel evoluerende wereld.

BUSINESS “not” as usual

Samen met onze partners werken wij oplossingen op maat uit die de waarde bieden die zij zoeken.

01586110158611

More info

tags: As Built – Diensten As Built – Informatie As Built – Inspectie – Landmeetkunde – 

Wenst u meer info over as built plannen gebouwen kijk dan vlug op https://www.globezenit.be | As Built Plannen Gebouwen

Modellering | Scanning | Ict | mapping | Landmeten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

As built plannen gebouwen

electro verhelst bespaar tijd en geld n aannemer voor uw elektricteit sanitair verwarming ventilatie en zonnepanelen begin elektriciteit verwarming sanitair ventilatie zonnepanelen asbuilt plan contact asbuilt plan wat is een asbuiltplan op een werf wijkt de uitvoering van de ontwerpplannen dikwijls licht af van het uiteindelijke resultaat as built plannen gebouwen schatting aanvragen Een asbuiltplan is het opmetingsplan van de nieuwe toestand na de beindiging van de werken. Wat staat allemaal op een asbuiltplan grondplan met afmetingen de gevels met afmetingen doorsnedes met afmetingen beschrijving van de gebruikte materialen orintatie van het gebouw plannen van santiair verwarming riolering en ventilatie elektrische plannen plaatsing van armaturen en leidingen voordelen van een asbuiltplan het is vereist voor het postinterventiedossier en de epbaangifte de toekomstige eigenaar heeft een exact plan van alle leidingen bij projectontwikkeling interessant om onmiddellijk mee te geven bij de verkoop van een entiteit. Onze diensten elektriciteit verwarming sanitair ventilatie zonnepanelen as.

home referenties links contact epb epc eap phpp warmteverliesberekening haalbaarheidsstudie thermografie blowerdoor uitgebreide epbverslaggeving epbsup de uitgebreide epbverslaggeving epbsup bevat naast alle wettelijke taken van een epbverslaggever een uitgebreid gamma aan ondersteuning en informatie. Dit is in het bijzonder interessant voor energiebewuste verbouwers die niet goed weten welke prioriteiten te leggen. Alle soorten verbouwingen. Projecten waar van bij het begin specifieke eisen opgelegd worden. Mensen die niet wegwijs raken in het doolhof van subsidieaanvragen. Onze werkwijze kan als volgt samengevat worden nieuwbouw verbouwing nieuwbouw uitgebreide epbverslaggeving voor nieuwbouw eerste voorstudie op basis van de voorontwerpplannen en een kleine vragenlijst. Bespreking van de resultaten door middel van d voorstelling van het project simulaties met andere materialen installaties om de invloed ervan op het resultaat te kunnen inschatten afspraak met bouwheer en of architect om deze voorstudie te bespreken .

Kennisbank over As built plannen gebouwen

infospc.be home vacatures contact over ons diensten bovengrondse metingen ondergrondse metingen landmeetkunde en expertises projecten nieuws selecteer een pagina bovengrondse metingen spc is specialist in domeinen bovengrondse metingen ondergrondse metingen landmeetkunde en expertises bij veel opdrachten is er overlap tussen de verschillende domeinen. Spc levert hierbij een grote meerwaarde door de integratie van deze domeinen binnen n bedrijf. Grootschalige kartering spc gebruikt moderne landmeetapparatuur voor de meest diverse grootschalige cartografische meetopdrachten. Dit gaat van grootschalige basiskaarten tot meer specifieke kaarten voor allerlei gistoepassingen De handelswijze m.b.t. as built plannen gebouwen Referenties bijhouding van het grootschalig referentie bestand grb vlaanderen voor agentschap informatie vlaanderen. Bijhouding basiskaart stad leuven. Topografische opmetingen en quantity survey voor beliris brussels hoofdstedelijk gewest. Opmeting van gebouwen bij.